StartsidaInspirationPressCombify lanserar Sveriges framtidskarta – nu finns all byggdata samlad på en plats

I dag lägger fastighetsbranschen onödigt mycket tid på att manuellt guida sig fram genom Sveriges kommande fastighetsprojekt. För att göra processen smidigare har Combify lanserat en helt ny plattform som automatiskt samlar all data på ett ställe. Här samlas detaljplaner, markanvisningar och bygglov tillsammans med information från Lantmäteriet, och med hjälp av sin egenutvecklade tekniska lösning baserad på maskininlärning hålls informationen uppdaterad minst en gång om dagen.

I december lanserades den helt nya plattformen Combify – en plattform utformad för alla av fastighetsbranschens aktörer. Som första plattform någonsin samlar Combify in all data kopplad till planerade, pågående och gällande detaljplaner samt markanvisningar och bygglov på ett och samma ställe.

– Genom att samla all data kopplade till Sveriges bygg- och infrastrukturprojekt sparar vi otroligt mycket tid för dig som antingen vill utveckla ny mark, eller för dig som vill sälja dina tjänster och produkter till planerade byggprojekt. Med Combify kan du dessutom vara ute i god tid då vi med hjälp av maskininlärning snabbt registrerar alla nya detaljplaner, säger Rim Alexandra Halfya, medgrundare av Combify.

Tanken bakom Combify föddes när grundarna, Alexandra Halfya och Alaa Alshawa, jobbade som konsulter med att underlätta fastighetsutvecklares arbete med planändringar.

Läs hela artikeln här


Pressmaterial
Alexandra Halfya
Alexandra Halfya
Author

Kontakta oss

Har du en fundering eller fråga du inte fått svar på? Tveka inte att höra av dig!

Alexandra-Halfya-Founder-Combify