4 min läsning

Hallkonsulten

Sparar både tid och pengar

genom att undvika vanliga fallgropar som ofta uppstår senare i byggprocessen

Hitta rätt fastighet

I Combify hittar jag mer relevant information. Dessutom är det ju helt unikt att Combify har översiktsplaner och detaljplaner i tidiga skeden, vilket är helt super.

Bli mycket mer påläst inför mötet

Ha koll på plankartan, vilka som äger fastigheterna runt om en fastighet mm

Jobba på ett mer effektivt sätt

Så att inte själva letandet efter information skulle behöva vara ett heltidsjobb för oss.

UTMANING

Letandet efter information var ett heltidsjobb i sig

Han fortsätter: “Vi letade därför efter ett verktyg som kunde hjälpa oss att jobba på ett mer effektivt sätt. Så att inte själva letandet efter information skulle behöva vara ett heltidsjobb för oss.”

Med Combify får vi mer tid med kunderna och är mer pålästa och informerade om dem och deras fastigheter när vi träffas.

Vi vill hitta fastighetsägare kopplade till en detaljplan för industri, gärna som är nära att vinna laga kraft. Om jag har en kund som tex. letar efter ett område 3000 m2 i ett specifikt område, så söker jag på det i Combify och ser vilka möjliga fastigheter som finns. Jag kan också scanna av industriområden på kartan och leta efter intressanta objekt den vägen.

Vi har även upptäckt andra sätt att använda Combify på genom att ha koll på plankartan, vilka som äger fastigheterna runt om en fastighet mm. Det är värdefullt. Jag blir mycket mer påläst inför mötet med en kund och kan vara förberedd och proaktiv på ett sätt som inte är möjligt utan Combify.

Prova Combify Agent

Få tillgång till fastighetsdata on the go. Ett klick och du har all information om en fastighet. Eller använd enkla filter för att hitta fastigheter som matchar dina sökkriterier. Se inblandade parter i ett projekt eller ägare/byggherre med kontaktuppgifter för att skapa nya affärsmöjligheter.

Kontakta oss

Har du en fundering eller fråga du inte fått svar på? Tveka inte att höra av dig!

Alexandra-Halfya-Founder-Combify