StartsidaInspirationBloggLär dig hitta exploaterings-möjligheter på ett mer effektivt sätt

Lunch & Learn Juni 11

Hur kan vi analysera all den fastighetsinformation som behövs för att ta ett affärsbeslut? Ofta är det ett manuellt arbete som är väldigt tidskrävande med besök till många olika kommuners hemsidor, letande efter rätt och det senast uppdaterade dokumentet samt tid i telefonköer. Genom att använda ny teknologi kan det här arbetet göras mycket mer effektivt och dessutom bli roligare!

Varje dag så sker det många beslut i fastighetssverige. Årligen som handlar det om flera terrabyte av data. För att kunna få en överblick av alla dessa aktiviteter och data behöver vi ta hjälp av ny teknologi som maskininlärning och AI. Men ny teknik kan vi mer effektivt samla in, strukturera, visualisera och göra all den här informationen sökbar så att den blir lättare att analysera och arbeta med för alla er som är intresserade av att köpa eller sälja fastigheter och mark.

Välkommen att titta på detta webinarie där Alaa Alshawa och Eveliina Hultén presenterar den data som finns digitaliserad idag och hur du kan använda teknik för att enklare skapa dig en överblick över vad som planeras att byggas på kort och lång sikt i Sverige framöver.


Alaa Alshawa
Alaa Alshawa
author

Kontakta oss

Har du en fundering eller fråga du inte fått svar på? Tveka inte att höra av dig!

Alexandra-Halfya-Founder-Combify