Pålitlig information uppdaterad i realtid

Med hjälp av maskininlärning och AI samlar vi data från tusentals källor, inklusive Sveriges 290 kommuner. Datan kommer från trovärdiga källor så som Boverket, Lantmäteriet, Bolagsverket, SCB och Metria mfl. All plandata valideras dessutom manuellt.

Informationen i Combify uppdateras så gott som i realtid. Beroende på datatyp kan vissa uppdateringar ta lite längre tid, max upp till 11 dagar. Sök enkelt bland Sveriges 4.2 miljoner fastigheter baserat på dina specifika kriterier.

Utvecklingsdata

Upptäck Sveriges framtidskarta med Combify. Dyk ner i detaljerade översiktsplaner, detaljplaner från planbesked och samråd till antagande och hitta viktig information om bygglov. Ligg steget före konkurrenterna och håll dig uppdaterad om nya byggrätter och markanvändningsmöjligheter.

Fastighetsdata

Sök snabbt och enkelt bland Sveriges alla 4.2 miljoner fastigheter. Genom att spara de fastigheter som är intressanta är det enkelt att hoppa mellan olika fastigheter på några sekunder. Se vem som äger fastigheten, area, hyresgäster, fastighetstyp, energideklaration, vad som finns på fastigheten och markanvändning. All denna information finns sökbar i Combify. Genom att kombinera den informationen med utvecklingsdata och områdesdata hittar du snabbt affärsmöjligheter som är relevanta för dig.

Kontakta oss